Persoonlijke Kracht Coach

Kleurconsulent Greetje is er voor professioneel kleuradvies & stijladvies

Na meer dan  20 jaar ervaring in de kleding zowel mannen als vrouwen, zocht ik meer diepgang. Door vele mensen  met veel liefde en passie te hebben geholpen,  viel het mij op dat veel mensen een negatief zelfbeeld van zichzelf hebben.

Waarom…..?

Door de buitenkant prachtig te kleden, help je niet de binnenkant….

Totdat ik in contact kwam met Persoonlijke Kracht Methodiek … voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en krachtig zichtbaar wil zijn. Als je kunt leven vanuit jouw talenten, kracht, drijfveren, passie, ambitie en verlangens is de kans groter dat je succes boekt.
Iemand te laten zien dat ze prachtig zijn, zowel de binnenkant als de buitenkant.

Dat  jij bijzonder bent en jouw Persoonlijke  Kracht kleuren in te zetten om sterker te worden en jezelf accepteren wie je bent … hoe mooi is dat!

Ik wil jou graag laten zien:

Mensen zelfvertrouwen te geven. Ze laten stralen aan zowel de binnen- als de buitenkant. Ik wil je laten inzien dat jij mag zijn wie je bent. Dat is mijn passie!

Greetje Veldman uit Marum is Greet Colors
kleuren samenstellen

De ervaring van een client

Wat was dit leuk! Greetje is een kleurconsulent met humor en begeleid je goed met tips. Na mijn meerdere online sessies met Greet Colors weet ik welke kleuren mij goed laten voelen. Wat bij mij past. Zo anders shoppen is dit nu. Ik kan nu gerichter kleding kopen en heb geen miskopen meer. Ik voel me heerlijk met de kleuren die ik nu draag en dat straal ik vast en zeker uit 🙂

De ervaring van een client

Er ging een wereld voor mij open. Greetje heeft mij een kijkje in mijn eigen kledingkast gegeven. Ik zag de combinaties niet meer, maar zij wel. Erg leuk om te doen ook!! Ik hoef mijn kleren niet weg te gooien en weet nu wat bij mij past.